ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ
ΧΑΙΡΕ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΝ(Κάνετε κλίκ στήν εἰκόνα γιά νά ὁδηγηθεῖτε στό ἱστολόγιο: ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 3

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Μάρτυρες Πίστεως καί λαθρομετανάστες – Ἀρχιμ. Σάββας Ἁγιορείτης.



Έρχεται πειρασμός με τους λαθρομετανάστες … Θα έχουμε διωγμό εναντίον της Ελλάδος και κυρίως εναντίον των Ορθοδόξων… θα έχουμε και Μάρτυρες. Να μείνουμε σταθεροί και αν θέλει ο Θεός, να δώσουμε και το αίμα μας για τον Χριστό μας. Θα είναι πολύ μεγάλη μας τιμή και πολύ μεγάλος ο μισθός μας στον ουρανό. 
Πριν πούμε το Δι’ ευχών θα ήθελα να πω δυο λόγια που έχουν σχέση με την επικαιρότητα. Γνωρίζετε ότι η Πατρίδα μας υφίσταται επίθεση και προσπαθούν οι εχθροί της Πίστεως αναίμακτα, αλλά ίσως όχι μέχρι το τέλος, να καταλάβουν την Πατρίδα μας ή να την πληγώσουν. 
Και γι’ αυτό μας έχουν έλθει αυτά τα στίφη των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων, ή πιο σωστά μωαμεθανών στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι τώρα βέβαια με την ανοχή είτε την σύμπραξη κάποιων από το Κράτος προωθούνται και στην ενδοχώρα.
Θα ήθελα να πω μία πρώτη σκέψη ότι όλη αυτή  η μετακίνηση άρχισε από την στιγμή που κάναμε μια προδοσία μεγάλη της Πίστεως, δηλαδή αναγνωρίσαμε μια ψευδοεκκλησία, ένα ψευδοεκκλησιαστικό μόρφωμα, την λεγόμενη «αυτόνομη εκκλησία της Ουκρανίας» και αμέσως μετά ήρθαν αυτά τα δεινά, τα προμηνύματα μάλλον των δεινών της Πατρίδος μας. 
Και βεβαίως είχε προηγηθεί η μεγαλύτερη προδοσία της Πίστεως συνοδικά, στην ψευδοσύνοδο αυτή που έγινε στην Κρήτη, στο Κολυμπάρι. Και είναι βεβαίως γνωστό σε όλους ότι υπάρχει ο πνευματικός νόμος που λέγει ότι, όταν ένας λαός προδίδει την Πίστη του, την Ορθοδοξία, μετά θα έχει εθνικές συμφορές. εθνικές δυσκολίες μεγάλες.
Και οπωσδήποτε αυτό το βλέπουμε στην περίπτωση των Εβραίων στην Παλαιά Διαθήκη αλλά και στην δική μας περίπτωση. Χάσαμε την Πόλη, την Κωνσταντινούπολη, λίγους μήνες μετά την προδοτική εκείνη λειτουργία, συλλειτουργία, με τους αιρετικούς, τους παπικούς στην Αγία Σοφία.
Έτσι και τώρα λοιπόν. Διέρρευσε πρόσφατα μία κατάθεση ενός μωαμεθανού, Σομαλού στην καταγωγή, ο οποίος ανακρίθηκε από τις Ελληνικές αρχές στη Σάμο και είπε ότι ήταν υπόδικος για θάνατο, θανατοποινίτης στην πατρίδα του στην Σομαλία, κι εκεί του πρότειναν, αν θέλει να ζήσει, να πάει να γίνει ομολογητής για την πίστη του. Δηλαδή για την ψευτοπίστη αυτή, την πίστη την αντίχριστη των μωαμεθανών.
Κι εκείνος φυσικά δέχτηκε. Τον πήγαν στην Τουρκία σε κάποιο στρατόπεδο χαμένο στο πουθενά κι εκεί εκπαιδεύτηκε αρκετούς μήνες στις μάχες των πόλεων. Δηλαδή στο να μπορεί να κινείται άνετα και να κάνει φόνους και καταστροφές μέσα σε πόλεις. Και στην συνέχεια τον προώθησαν στην Ελλάδα και τον συνέλαβαν στην Σάμο. Και αυτός ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχουν εντολή, όταν θα πάρουν το μήνυμα μέσω ενός sms που θα έλθει στο δορυφορικό κινητό τους, να αρχίσουνε την επίθεση αδιακρίτως και θα φονεύουν μικρούς και μεγάλους. Θα πάρουν όπλα από κάποιους Έλληνες προδότες.Ήδη έχουν αδειάσει πολλά στρατόπεδα. Υπάρχουν πολλά όπλα στις αποθήκες και αυτοί έχουν ως αποστολή να συγκροτήσουν πυρήνες και να επιτεθούν στην Ορθόδοξη Ελλάδα.
Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλούς από αυτούς τους υποδέχονται στα νησιά μας Εβραίοι, πολίτες του Ισραήλ, και το δηλώνουν κιόλας. Τι δουλειά έχουν οι Εβραίοι να υποδέχονται αυτούς τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας; Μήπως πληρώνονται από τα ίδια αφεντικά και οι μεν και οι δε; Γιατί και αυτοί εδώ που έρχονται εδώ δεν είναι λαθρομετανάστες όπως το ξέρετε. Με πανάκριβα κινητά και με αρκετά χιλιάρικα στα χέρια. Τους πληρώνουν για να ‘ρθουν.
Κι εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω είναι αυτό που είπε αυτός ο Σομαλό, ότι ήρθαμε, ερχόμαστε με διατεταγμένη αποστολή να αγωνιστούμε για την πίστη μας.Δηλαδή την μωαμεθανική πίστη, που σημαίνει ότι θα μας έλθει κάποιος πειρασμός που θα αφορά την Πίστη μας. Ήδη είδαμε στην Θεσσαλονίκη να μαχαιρώνουνε δύο ανθρώπους που κάναν τον σταυρό τους έξω από μία Εκκλησία. Και μια κοπέλα επίσης.Ένας απ’ αυτούς την χαστούκισε, επειδή έκανε τον σταυρό της. Είδαμε επίσης να καίνε μία Αγία Τράπεζα στην Μυτιλήνη. Ήθελαν να κάψουν την Εκκλησία αλλά δεν τα κατάφεραν απ’ ότι φαίνεται.
Και επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, όπως έμαθα και από έναν άγιο Γέροντα, ότι θα έχουμε διωγμό εναντίον της Ελλάδος και κυρίως εναντίον των Ορθοδόξων, και θα έχουμε και Μάρτυρες. Επομένως θα κριθούμε για την Πίστη μας και γι΄αυτό σκέφτηκα, πάλι κατά παρότρυνση αυτού του αγίου ανθρώπου, να σας μοιράσω την εικόνα του Αγίου Ευγενίου του Ροντιόνωφ, ο οποίος θυσίασε την ζωή του γιατί δεν θέλησε να αρνηθεί την Πίστη του.


Οι Τσετσένοι που τον είχαν συλλάβει τον επίεζαν να βγάλει τον σταυρό του, να αρνηθεί ουσιαστικά με αυτήν την πράξη το πιστεύω του, κι εκείνος επ’ ουδενί δέχτηκε και του έκοψαν το κεφάλι. Και έγινε έτσι νέος Μάρτυρας.
Πιθανότατα να έχουμε και νέους Μάρτυρες. Δηλαδή, μ’ αυτόν τον πειρασμό τώρα, τον ξεσηκωμό που έχει σχεδιαστεί από τις αντίχριστες, προφανώς σιωνιστικές, δυνάμεις εναντίον της Ορθόδοξης Ελλάδος. Όμως, δεν πρέπει να δειλιάσουμε. Να μείνουμε σταθεροί και, αν θέλει ο Θεός, να δώσουμε και το αίμα μας για τον Χριστό μας. Θα είναι πολύ μεγάλη μας τιμή και πολύ μεγάλος ο μισθός μας στον ουρανό.
Αυτά έχω να πω στην αγάπη σας. Βέβαια οι άγιοι μας είπαν, μας έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το «κακό» [εντός εισαγωγικών θα το λέγαμε, γιατί τίποτα δεν είναι κακό, το μόνο κακό είναι η αμαρτία και αυτό το κάνουμε μόνοι μας, αυτοί όλοι πολύ μεγάλο καλό θα μας κάνουν διότι θα αναδυθούν και πολλοί Μάρτυρες], τέλος πάντων, αυτό όλο θα κρατήσει πολύ λίγες ημέρες. Δύο με τέσσερις ημέρες μας έχουνε πει οι άγιοι. Και πιο πολύ πειρασμό θα έχουνε οι μεγάλες πόλεις : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα… Όλοι μας όμως πρέπει να κάνουμε προσευχή, να είμαστε με μετάνοια, έτσι ώστε να γίνει όσο γίνεται λιγότερο. Να είναι λιγότερος ο πειρασμός και οπωσδήποτε να ομολογήσουμε, αν κληθούμε, την Πίστη μας με παρρησία. Να μην δειλιάσουμε έτσι ώστε να δοξαστεί το όνομα του Θεού. Σε κάθε περίπτωση πάντως, να είμαστε ειρηνικοί και να προσευχόμαστε για να γίνει το θέλημα του Θεού και να σωθούμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και να σωθεί και η Πατρίδα μας.

Απομαγνητοφώνηση Φαίη


-https://www.youtube.com/watch?v=J5X2qS2snao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου